Voor inboedelopslag in Oost Nederland moet u bij DeGoedkoopsteOpslag zijn!

DeGoedkoopsteOpslag.nl ligt centraal in Twente, op een bedrijventerrein in Bentelo, en is goed bereikbaar vanaf de A1. De hal is zeer geschikt voor tijdelijke opslag van meubels en andere goederen. Daarvoor hebben we maar liefst 60, goed afsluitbare opslagboxen met een omvang van ruim 8 kubieke meter per stuk. “De Goedkoopste Opslag in Twente. Ideaal, mooi droog, veilig en erg voordelig!”

De Goedkoopste Opslag in Twente, hoe kan dat?

De nieuwe hal van DeGoedkoopsteOpslag.nl is niet geconditioneerd maar wél vorstvrij en prima beveiligd. Voorwaarden die uitstekend zijn, voor 80% van de goederen die u wilt opslaan. Andere aanbieders vragen vaak grote bedragen voor tijdelijke opslag. De condities die zij aanbieden zijn prima, maar vaak overbodig als je bijvoorbeeld je tuinmeubels, huisraad of een deel van de inventaris tijdelijk wilt opslaan. Daarom hebben wij houten opslagboxen die mobiel en goed afsluitbaar zijn. Een goede zet, zo bleek al snel na het online zetten van de website. Inmiddels komen particulieren en bedrijven uit het hele land, maar vooral uit Twente, om gebruik te maken van DeGoedkoopsteOpslag.nl

Ik heb spullen die ik wil opslaan, en dan?

De formule die DeGoedkoopsteOpslag.nl hanteert is even simpel als doeltreffend. Elke houten opslagbox heeft een vaste afmeting. Er is keuze uit opslagboxen van 8,5 m³ en 4 m³. De royale box is afsluitbaar met een klep en sloten. Wilt u een box huren, dan belt u Gerard Rouwler (eigenaar) via 06-27 54 36 23. Op het afgesproken tijdstip komt u met de goederen die u wilt opslaan, naar het bedrijventerrein in Bentelo, aan de Boekweitstraat 5. Vervolgens pakt u de opslagkist zelf in. De box wordt in uw bijzijn afgesloten en droog in de beveiligde bedrijfshal geplaatst. In het huurcontract legt u afspraken vast over de termijn en betaling. Er volgen geen administratiekosten en ook geen andere bijkomende verrassingen. Iedereen betaalt hier een laag vast bedrag per maand zonder B.T.W., ongeacht of u een particulier of zakelijke klant bent.